Vergaderruimte op het Beukenplein in Amsterdam

Vergaderseizoen weer van start? Op zoek naar een unieke vergaderruimte in Amsterdam voor maximaal 14 personen? Ontdek de inspirerende ambiance van Sterren van de Hemel, gelegen op Beukenplein 18 in Amsterdam.

De warme sfeer stimuleert uw gezelschap om zich te concentreren op de agendapunten, waarbij de belangrijkste beslissingen vaak aan de keukentafel worden genomen.

Als onze speciale gast wordt u bij ontvangst verwelkomd met koffie, thee en andere versnaperingen. Of u nu behoefte heeft aan een lunch, hapjes, borrel of aansluitend diner, alles is bespreekbaar. Ontdek de culinaire mogelijkheden en laat ons u volledig ontzorgen.

Praktisch:

– Parkeergelegenheid in de buurt.

– OV stopt voor de deur.

– €400 per dagdeel (4 uur) inclusief ontvangst met koffie, thee en versnaperingen.

Onze centraal gelegen vergaderruimte in Amsterdam is goed bereikbaar met het OV, en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel; onze klanten beoordelen onze vergaderruimtes met een 9,5.

Een gastheer/-vrouw staat voor u klaar bij ontvangst en lunch. Mocht u tijdens de vergadering andere verzoeken hebben, wij zijn er om u van dienst te zijn.

Het vergaderarrangement omvat onbeperkt koffie (cappuccino/espresso), diverse theesoorten, mineraalwater, koekjes, snoep, verse jus d’orange en een royale schaal met fruit.

– €400 voor 1 dagdeel

– €750 voor 2 dagdelen

Ontdek onze heerlijke lunchopties, met goed belegde broodjes, soep, quiches en salades. Een smaakvol diner of aanvullende borrelhapjes behoren ook tot de mogelijkheden.

Voel u meer dan welkom bij Sterren van de Hemel!

Culinaire groet,

Sacha

www.sterrenvandehemel.nl