Take Away

OP DIT MOMENT HEBBEN WIJ GEEN TAKE AWAY.

Elke week koken wij van vrijdag tot en met zondag op bestelling de lekkerste afhaalmaaltijden. Soepen, salades en hoofdgerechten, natuurlijk ook vegetarisch. Alle gerechten zijn met meer dan de nodige liefde en zorg bereid met zoveel mogelijk biologische, scharrel- en duurzame ingrediënten.

We hebben elke week een ander menu, dat vanaf vrijdag is op te halen.

Wil je wekelijks vrijblijvend het menu ontvangen? Mail dan naar info@sterrenvandehemel.nl of bel met 06-50954595. We sturen het je dan iedere dinsdag of woensdag toe, zodat je ruim van te voren kunt bestellen.

Ophalen op afspraak, op vrijdag, zaterdag of zondag. Het is fijn als je je bestelling minimaal 24 uur van tevoren plaatst. Mocht dat niet lukken, bel of mail ons gerust. 06 50954595 – info@sterrenvandehemel.nl

Zoals je van ons gewend bent werken wij zeer zorgvuldig en nemen wij alle extra hygiënemaatregelen van het RIVM in acht.

Een paar voorbeelden:

  • Wij werken sowieso altijd met handschoenen aan.
  • Onze werkbank, materialen en apparatuur worden gereinigd volgens de geldende voorschriften.
  • Wij accepteren tijdelijk geen contant geld en maken gebruik van contactloze betaling of via een Tikkie.
  • Omdat we een tijdstip afspreken voor het afhalen staat er nooit meer dan één persoon tegelijk in onze winkel.

Veilig voor jou én voor ons!

Kan je door de huidige omstandigheden de deur niet uit? Dan kunnen we in de omgeving van het Beukenplein jouw bestelling ook bezorgen.

Door bij ons te bestellen haal je een heerlijk verse en gezonde maaltijd in huis én je ondersteunt een lokale ondernemer die het zwaar heeft door de coronacrisis.

SUPPORT YOUR LOCAL SHOP!

meer informatie