Over Sterren van de Hemel Catering

Mijn naam is Sacha Roozemond. Ik heb ‘Sterren van de Hemel Catering’ opgericht nadat ik vele reizen had gemaakt en op verschillende plekken van de wereld had gewoond. Daarvoor was ik al jaren werkzaam in de cateringbranche en heb ik mijn ervaring vooral opgedaan in Griekenland op het eiland Mykonos waar ik 15 jaar heb gewoond. Daarnaast heb ik ook gewerkt in Australië en op de Fiji-eilanden.

Mijn interesse in (lekker) eten is altijd groot geweest, heerlijk genieten van bijzondere gerechten, mooi verzorgd en met liefde klaargemaakt, dat heeft mij altijd aangetrokken en geinspireerd.

Mijn voorkeur gaat uit naar biologische, duurzame, scharrel-, seizoens-, en lokale producten.

Sinds eind jaren negentig heb ik als freelancekok bij een aantal gerenommeerde cateraars gewerkt, zoals: ‘Moveable Feast’ (filmcatering), ‘Fork & Spoon’ (evenementen), ‘De Blauwe Kameel’ (catering), ‘Van Huis Uit’ (commercials), ‘Small World’ (Fusion & Australische cuisine) en ‘De Kookerij’ (rondvaartboot-catering).

Vanaf 2002 tot 2011 heb ik de culinaire kant van reisorganisatie Griekenland aan Zee verzorgd. Tevens was ik daar gastvrouw en mede bedenker van alle culinaire en creatieve workshops.

Klanten en opdrachtgevers voor wie ik onder andere heb gekookt zijn The Rolling Stones, Jean-Paul Gaultier en Thierry Muglier (Mykonos-Griekenland). In Nederland: Prinses Maxima, Mama Cash, Cordaid, ABN-AMRO, “De aftrap” van de NTR met Mathijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis, “In de schaduw van het nieuws” van de KRO met Arie Boomsma, “Op weg naar het lagerhuis” van de VARA, “Podium Witteman” van de NTR, “VIP catering voor Het Prinsengracht concert” van de NTR, De Dik voor Mekaar Show” met Andre van Duin van AVROTROS en een groot aantal andere producties van AVROTROS, de VARA en de NTR. Daarnaast heb ik natuurlijk ook gekookt voor vele particulieren.

Ik en mijn team staan voor je klaar om jouw etentje, feestje of receptie tot een succes te maken!
meer informatie

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.