Crew catering

Één van onze specialiteiten is het cateren van film- en tv-crews. Zo hebben wij achter de schermen de catering verzorgd voor Radar, Bij Ron op de Camping, De Nationale Misdaadmeter, Lingo, Kannie waar zijn en de Grote Geschiedenis Quiz. Verder koken wij met veel plezier voor onder andere Opgelicht?!, Podium Witteman, de Beste Vrienden Quiz en Smaakt naar Meer.

Wilt u met uw crew ook genieten van onze lekkere en gezonde maaltijden? Dat kan! Wij kunnen alles voor u maken: heerlijke ontbijtjes met vers fruit, verrassende broodjes, sapjes, croissantjes, krentenbollen en – niet te vergeten – KOFFIE, gevarieerde koude of warme lunches met rijkelijk belegde broodjes, huisgemaakte soepjes en uiteraard ook smakelijke diners in buffetvorm. Wilt u de dag afsluiten met een drankje en originele luxe borrelhapjes? Ook dat kan bij Sterren van de Hemel Catering!

Wij stemmen alles af op uw specifieke wensen en eventuele allergieën en vanzelfsprekend houden wij altijd rekening met vegetariërs en veganisten.

Voor al onze gerechten geldt bovendien dat wij zoveel mogelijk gebruik maken van verse biologische producten, scharrelvlees en verantwoord gevangen vis. En natuurlijk werken wij met biologische eieren en biologische melk.

meer informatie