Catering

Sterren van de Hemel Catering Amsterdam verzorgt diverse buffetten, diners, brunches, lunches en hapjes in verschillende specialiteiten zoals tapas, sushi of een uitgebreide high tea voor feesten, partijen, bedrijfslunches en andere gelegenheden.

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verse biologische producten. Zo werken wij met rundvlees van Palmesteyn – een landgoed in het plaatsje Deil – en met biologische kip of scharrelkip van Landmarkt. De vis die wij gebruiken is verantwoord en op de lijn gevangen. Natuurlijk werken wij ook met biologische eieren en biologische melk.

Daarnaast doen wij er alles aan om de hoeveelheid plastic (verpakkings)materiaal te verminderen; waar mogelijk kiezen wij voor biologisch afbreekbare bakjes, tasjes etc.

Wij houden met de catering vanzelfsprekend altijd rekening met jouw specifieke wensen en/of allergieën en bereiden bijvoorbeeld graag een veganistische of glutenvrije maaltijd voor je. We adviseren en selecteren ook bijpassende wijnen, indien je dat wenst.

We koken altijd op maat voor zowel kleine als grote groepen. Op verzoek kunnen wij serviesgoed, bestek en bediening bijleveren, zodat je met je gezelschap heerlijk en zorgeloos kunt genieten.
Ook voor een vlekkeloze bezorging  ben je bij ons aan het juiste adres.

meer informatie

Bewaren

Bewaren