Buffet Catering

Buffet catering. De diners worden in buffetstijl geserveerd. Wij werken zoveel mogelijk met biologische producten. Denk hierbij aan biologische kip, scharrelvlees en verantwoord gevangen vis. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe “eerlijke” leveranciers met de beste producten.

Serviesgoed en bestek is ook via ons te huur.

meer informatie

ITALIAANS BUFFET

  • Lasagna met verse kruiden, tomaat en Parmezaanse kaas of verse gevulde tortellini met basilicum-pesto
  • Kipfilet, omwikkeld met salie en bacon of kipfilet met mozzarella, tomaat, kappertjes en olijven
  • Gemengde groene salade met diverse groentes van het seizoen
  • Gemengde olijven
  • Cherrytomaatjes met mozzarella en basilicum
  • Broodmand met tapenade en boerenroomboter

MEDITERRAANS BUFFET

  • Couscous met verse kruiden, zongedroogde tomaat en zwarte olijven
  • Zachtgestoofde kip in een geurige tomatensaus
  • Seizoensgroente uit de oven (tomaat, paprika, prei, courgette en verse daggroente)
  • Frisse salade van komkommer, wortel, zoetzure pompoen en rode ui
  • Hummus (kikkererwtendip met verse kruiden) of romige yoghurtdip
  • Broodmand

OOSTERS BUFFET

  • Salade van zoetzure frisse pompoen, flinterdunne komkommer en verse bosui
  • Gado gado met verse boontjes, wortelreepjes, komkommer, Chinese kool, tauge en vers gekookte eieren
  • Oosters gemarineerde kipspiesjes met ketjap, djinten en sesamzaad
  • Gestoomde witte rijst
  • Zoetzure atjar
  • Pindasaus met chili’s en citroengras

GARNITUUR

  • Bakjes met kroepoek, cassave-chips, seroendeng en gebakken uitjes, milde- en extra hete sambal

STAMPOTTEN BUFFET

Hutspot, Zuurkool- of Boerenkoolstamppot (of een combinatie van alle drie) wordt geserveerd met:

  • Oma`s draadjesvlees
  • Rookworst
  • Uitgebakken spekjes
  • Smeuige jus
  • Zelfgemaakte zijdezachte appelmoes
  • Stoofpeertjes
  • Groningse mosterd

CAPTAINS DINNER BUFFET

  • Kapucijnerschotel met uitgebakken spek
  • Pikante worstjes
  • Kleine gehaktballetjes
  • Aardappeltjes uit de oven
  • Piccalilly, zoetzure uitjes, augurken en grove mosterd

Extra te bestellen desserts

Tiramisu met heerlijke espresso en amaretto
Romige vijgenmousse
Citroen roomkwark met fruit van het seizoen
Brownies met creme fraiche en bosvruchten
Appeltaart met vers geslagen slagroom

Luxe diner voorbeelden :

De hieronder genoemde buffet catering dient als voorbeeld en kunnen eventueel aan uw specifieke wensen worden aangepast. Minimum aantal personen 10.

VIS

Voorgerecht

  • Gemengde salade met zachte honing-geitenkaas

Hoofdgerecht

  • Mediterrane couscous
  • Zeeduivelfilet omwikkeld met parmaham, geserveerd met peultjes
  • Salade met ovengedroogde tomaten

Nagerecht

  • Zijdezachte chocolademousse

GEVOGELTE

Voorgerecht

  • Gerookte Noorse zalm met crostini

Hoofdgerecht

  • Salade Caprese
  • Maiskipfilet met olijven en kappertjes
  • Pasta met tomaat en basilicum

Nagerecht

  • Tiramisu

VLEES

Voorgerecht

  • Blini’s met gerookte zalm en creme fraiche

Hoofdgerecht

  • Gebraden rosbief met verse paddestoelen in een mosterd-roomsaus
  • Aardappelgratin of Roseval aardappels en zoete aardappels uit de oven
  • Haricots verts met Parmezaanse kaas en walnoten

Nagerecht

  • Kaasplankje met port
  • Luxe bonbons

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren