Buffet catering. De diners worden in buffetstijl geserveerd. Wij werken zoveel mogelijk met biologische producten. Denk hierbij aan biologische kip, scharrelvlees en verantwoord gevangen vis. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe “eerlijke” leveranciers met de beste producten.
Serviesgoed en bestek is ook via ons te huur.
meer informatieITALIAANS BUFFET
- Lasagna met verse kruiden, tomaat en Parmezaanse kaas of verse gevulde tortellini met basilicum-pesto
- Kipfilet, omwikkeld met salie en bacon of kipfilet met mozzarella, tomaat, kappertjes en olijven
- Gemengde groene salade met diverse groentes van het seizoen
- Gemengde olijven
- Cherrytomaatjes met mozzarella en basilicum
- Broodmand met tapenade en boerenroomboter
MEDITERRAANS BUFFET
- Couscous met verse kruiden, zongedroogde tomaat en zwarte olijven
- Zachtgestoofde kip in een geurige tomatensaus
- Seizoensgroente uit de oven (tomaat, paprika, prei, courgette en verse daggroente)
- Frisse salade van komkommer, wortel, zoetzure pompoen en rode ui
- Hummus (kikkererwtendip met verse kruiden) of romige yoghurtdip
- Broodmand
OOSTERS BUFFET
- Salade van zoetzure frisse pompoen, flinterdunne komkommer en verse bosui
- Gado gado met verse boontjes, wortelreepjes, komkommer, Chinese kool, tauge en vers gekookte eieren
- Oosters gemarineerde kipspiesjes met ketjap, djinten en sesamzaad
- Gestoomde witte rijst
- Zoetzure atjar
- Pindasaus met chili’s en citroengras
GARNITUUR
- Bakjes met kroepoek, cassave-chips, seroendeng en gebakken uitjes, milde- en extra hete sambal
STAMPOTTEN BUFFET
Hutspot, Zuurkool- of Boerenkoolstamppot (of een combinatie van alle drie) wordt geserveerd met:
- Oma`s draadjesvlees
- Rookworst
- Uitgebakken spekjes
- Smeuige jus
- Zelfgemaakte zijdezachte appelmoes
- Stoofpeertjes
- Groningse mosterd
CAPTAINS DINNER BUFFET
- Kapucijnerschotel met uitgebakken spek
- Pikante worstjes
- Kleine gehaktballetjes
- Aardappeltjes uit de oven
- Piccalilly, zoetzure uitjes, augurken en grove mosterd
Extra te bestellen desserts
Luxe diner voorbeelden :
De hieronder genoemde buffet catering dient als voorbeeld en kunnen eventueel aan uw specifieke wensen worden aangepast. Minimum aantal personen 10.
VIS
Voorgerecht
- Gemengde salade met zachte honing-geitenkaas
Hoofdgerecht
- Mediterrane couscous
- Zeeduivelfilet omwikkeld met parmaham, geserveerd met peultjes
- Salade met ovengedroogde tomaten
Nagerecht
- Zijdezachte chocolademousse
GEVOGELTE
Voorgerecht
- Gerookte Noorse zalm met crostini
Hoofdgerecht
- Salade Caprese
- Maiskipfilet met olijven en kappertjes
- Pasta met tomaat en basilicum
Nagerecht
- Tiramisu
VLEES
Voorgerecht
- Blini’s met gerookte zalm en creme fraiche
Hoofdgerecht
- Gebraden rosbief met verse paddestoelen in een mosterd-roomsaus
- Aardappelgratin of Roseval aardappels en zoete aardappels uit de oven
- Haricots verts met Parmezaanse kaas en walnoten
Nagerecht
- Kaasplankje met port
- Luxe bonbons